Websites van MSD Animal Health België

Huisdieren

MSD Animal Health stelt u zijn specifieke sites voor om toegang te krijgen tot gedetailleerde informatie over welbepaalde onderwerpen. Ze zijn bedoeld voor dierenartsen en diereigenaren/veehouders. U vindt hun beschrijving hieronder. Gelieve op de knop te klikken om ze te ontdekken.

Vlooien & Teken

Brave & Hector

Brave de hond en Hector de kat creëerden een volledig nieuwe website, met een overvloed aan advies, tips en tricks voor gezondheid en het welzijn van uw huisdieren. Vaccinatie, parasieten, besmettelijke ziektes, diabetes, artrose, dagelijkse verzorging, reizen… Alle informatie op de website is betrouwbaar en werd door dierenartsen gevalideerd.

Voor: Diereigenaren


Varken

MSD Animal Health stelt u zijn specifieke sites voor om toegang te krijgen tot gedetailleerde informatie over welbepaalde onderwerpen. Ze zijn bedoeld voor dierenartsen en/of varkenshouders. U vindt hun beschrijving hieronder. Gelieve op de knop te klikken om ze te ontdekken.

V-Advice : Ademhaling

Respig

Deze website bevat informatie over het PRDC ziektecomplex. Deze informatie is beschikbaar voor iedereen. Informatie over vaccins, antibiotica en de ResPig audit tool is enkel toegankelijk voor geregistreerde dierenartsen.

Voor: Dierenartsen, Varkenshouders

Intradermale toediening

Intradermaal

Bij naaldloze intradermale vaccinatie is de huid het doelweefsel. Onder gedoseerde druk wordt de entstof zonder een naald te gebruiken in de huid gebracht. Ontdek alle voordelen op www.intradermaal.be.

Voor: Dierenartsen, Varkenshouders

V-Education

Vet’s Cool

Kennis en vaardigheden om het werk als bedrijfsbegeleidende dierenarts te ondersteunen is er nooit genoeg. De Vet’s Cool biedt u de mogelijkheid om praktische vaardigheden rond een centraal thema verder te ontwikkelen. De Vet’s cool is bedoeld als “Veterinarian Training Center” voor specialisten.

Voor: Dierenartsen